Hva jeg tilbyr

 

  • Sette opp nye nettsider/nettbutikk - du eier siden etterpå

  • Redigere eksisterende sider

  • Oppdatere innhold i nettbutikk

  • Vedlikehold eller redigering av e-læringskurs

  • Ta kontakt dersom du også har andre behov

Har du akkurat startet bedriften din?

Jeg brenner for de nye, små bedriftene. Jeg hjelper deg gjerne i oppstarten, det er mange ting å tenke på. Jeg har selv vært igjennom mange kurs og arrangementer siden jeg startet for meg selv for fire år siden.

fiken logo.jpg
Webpublisering

 

Kan hende du allerede har en velfungerende webside, men likevel trenger hjelp med oppdateringer. Kanskje du har informasjon som må ut jevnlig, f eks i form av blogg, opplæring eller annen informasjon. Kanskje du har alt klart, men får ikke helt til å legge dette ut på nett selv? 

 

Da kan jeg hjelpe deg.

Fiken regnskap

Dersom du bruker, eller vurderer å bruke Fiken, kan jeg være behjelpelig med å få deg i gang. Jeg er ikke regnskapsfører, men kan vise deg hvordan du kan føre ditt eget regnskap. 

Hvis du har et større firma, f eks AS med flere ansatte eller høy omsetning, så anbefaler jeg at du har egen regnskapsfører.

Jeg er ikke på noen måte tilknyttet Fiken eller deres support, dette er kun ment som enkel veiledning/hjelp. Fiken er informert om at jeg tilbyr slik veiledning.

Ser siden din slik ut?

 

Du har startet din egen bedrift og du ønsker å være synlig på nett. Å lage og vedlikeholde nettsider er derimot kanskje noe du ikke har tid, lyst eller mulighet til.

Kanskje har du en nettside som er ferdig, men som du ikke har oppdatert innholdet i på en stund. Eller ble du aldri ferdig?

Ta kontakt med meg. Sammen finner vi en løsning og får fram innholdet du ønsker. Jeg hjelper deg å legge inn tekst på riktig sted. 

Jeg kan også hjelpe deg å sette opp en nettside fra bunnen.