Om meg

Din netthjelper er en nystartet bedrift våren 2018. Jeg ønsker å jobbe mot små bedrifter og foretak.

Jeg er opptatt av god kundeservice og god hjelp til kunden. Jeg gir gjerne litt ekstra for at du skal få det du ønsker, samtidig som du blir ivaretatt på en god måte. 

Jeg har mange års erfaring innen kundeservicebransjen. Jeg har jobbet med kundekontakt og brukerstøtte i mange former. De siste par årene har jeg jobbet frilans med webpublisering og support for Programvarehuset AS. Tidligere har jeg jobbet nesten ti år i Tine SA som kundekonsulent. Jeg jobbet i kundesenteret med varierte oppgaver innen ordremottak, reklamasjon, kundehenvendelser, samt intern og ekstern veiledning og opplæring på bedriftens nettsider; Tinehandel og Skolemelk (nå Skolelyst). Jeg har også jobbet med testing og opplæring i  internt på bedriftens ERP-løsning (Infor M3). Jeg har god helhetsforståelse for hele prosessen fra salg og produksjon, til logistikk til distribusjon.

Tidligere har jeg også jobbet i et variert utvalg av kundeservicestillinger; blant annet med ADSL support, i dagligvarebutikk, som hjemmehjelp og som assistent i førskole/SFO. Jeg har en variert bakgrunn der personkontakt ofte har vært en stor del av jobben.

Jeg hjelper deg og din bedrift å holde nettsidene deres oppdatert. Jeg kan også tilby andre former for hjelp.

Ta kontakt, så finner vi en løsning sammen.

Lisbeth Jensen

Innehaver

 

Utdannet Cand.mag. med 2-årig IT, Engelsk grunnfag og Fritidspedagogikk. Har også fagbrev Salg i butikk. 

Har jobbet over ni år i TINE SA , og har også arbeidet med ADSL-support i Ventelo, weboperatør for PLUSS  - Landsforeningen mot AIDS (HivNorge), butikkmedarbeider på Rimi, førskoleassistent og hjemmehjelp. 

lisbeth@din-netthjelper.no

T:  940 84 545

© 2018 Lisbeth Jensen - Din netthjelper Org.nr. 918 884 459 MVA

E-post: lisbeth@din-netthjelper.no   -   tlf: 940 84 545