Om meg

Din netthjelper er en ganske ung bedrift. Jeg startet så smått i 2017, og har gradvis jobbet mer. En periode drev jeg dette på heltid, men er nå tilbake til å drive litt på siden av annen heltidsjobb.

 

Min målgruppe er små foretak. Mange har ikke kapasitet eller anledning til å håndtere alt selv.
Jeg brenner også for de som er nyoppstartet og trenger litt hjelp og støtte i oppstarten.

Jeg er opptatt av god kundeservice og god hjelp til kunden. Jeg gir gjerne litt ekstra for at du skal få det du ønsker, samtidig som du blir ivaretatt på en god måte. 

Jeg har mange års erfaring innen web- og kundeservicebransjen. Jeg har jobbet med kundekontakt og brukerstøtte i mange former. De siste par årene har jeg jobbet med webpublisering og support for e-læringskurs for en oppdragsgiver som spesialiserer seg på kundetilpasset nettopplæring. Nå jobber jeg heltid som kundekonsulent for en nettbutikk.

 

Tidligere har jeg jobbet nesten ti år i Tine SA som kundekonsulent. Jeg jobbet i kundesenteret med varierte oppgaver innen ordremottak, reklamasjon, kundehenvendelser og CRM, samt intern og ekstern veiledning og opplæring på bedriftens netthandelssider; Tinehandel og Skolemelk (nå Skolelyst). Jeg har også jobbet med testing og opplæring i internt på bedriftens ERP-løsning (Infor M3). Jeg har god helhetsforståelse for hele prosessen fra salg og produksjon, til logistikk til distribusjon.

Tidligere har jeg også jobbet i et variert utvalg av kundeservicestillinger; blant annet med ADSL-support, i dagligvarebutikk, som hjemmehjelp og som assistent i førskole/SFO. Jeg har en variert bakgrunn der personkontakt ofte har vært en stor del av jobben.

Jeg hjelper deg og din bedrift å holde nettsidene deres oppdatert. Jeg kan også tilby andre former for hjelp.

Ta kontakt, så finner vi en løsning sammen.

Lisbeth Jensen

 

Utdannet Cand.mag. med 2-årig IKT, Engelsk grunnfag og Fritidspedagogikk. Har også fagbrev Salg i butikk. 

Jeg har jobbet for meg selv siden 2017, i senere tid er dette et hobbyprosjekt ved siden av fast jobb. Tidligere har jeg jobbet over ni år i Tine SA, og har også arbeidet med ADSL-support i Ventelo, weboperatør for PLUSS  - Landsforeningen mot AIDS (HivNorge), butikkmedarbeider, førskoleassistent og hjemmehjelp. 

lisbeth@din-netthjelper.no

T:  940 84 545