Personvern

Google Analytics

Denne siden benytter Google analytics. Google analytics samler inn anonymiserte nettstedsdata som antall treff på siden, hvor lenge en gjest er på side og hvilke sider gjesten ser på. Gjesten blir ikke identifisert og jeg samler ikke inn eller lagrer noen informasjon om gjestene utover det Google analytics samler inn. 

Facebook Pixel
Denne siden benytter Facebook Pixel. Dette er fordi jeg er tilstede på Facebook. For å bedre samspillet mellom Facebook og din-netthjelper.no har jeg installert Facebook Pixel. Dette er en kodesnutt som måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og min nettside. Data som pixelen samler inn, brukes til å levere tilpasset innhold til de som besøker nettsiden min, og til markedsføring på Facfebook. Du kan finne ut mer om Facebooks informasjonskapsler og lagringsteknologi her.

Kontaktskjema

Hvis du bruker kontaktskjemaet under "Kontakt" vil e-postadressen du oppgir kun bli brukt til å følge opp henvendelsen med en automatisk svarmelding, samt mitt svar til deg. Dersom du oppgir annen kontaktinformasjon, vil dette kun bli benyttet av meg for å kontakte deg og svare på henvendelser. Din e-postadresse eller annen oppgitt kontaktinformasjon vil ikke bli solgt videre eller benyttet til noe annet enn å opprette kontakt oss i mellom. E-postadressen vil ikke bli benyttet til reklame, nyhetsbrev eller lignende. 

Oppbevaring av e-post og kontaktinformasjon
Jeg lagrer e-postsamtaler for å ha en logg/arkiv over kundehenvendelser og avtaler. Kontaktinformasjon som fremkommer i e-postutveksling vil bli samlet inn og lagret i en kundedatabase dersom vi oppretter et kundeforhold. 

Jeg samler inn navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse for å kunne registrere deg i mitt kunderegister, samt sende ut faktura og vedlikeholde kundeforholdet med relevant informasjon. Ingen av din kontaktinformasjon blir lagret på denne nettsiden. 

Slette kontaktinformasjon

Dersom du ikke lenger ønsker å være registrert som kunde hos meg, så kan jeg slette deg fra mitt kunderegister. Gi meg beskjed pr e-post, slik at jeg kan slette din kontaktinformasjon.

Jeg forbeholder meg retten til å endre denne personvernerklæring når som helst, så les den gjerne ofte. Endringer vil bli effektuert umiddelbart etter at de er publisert her. Hvis jeg gjør vesentlige endringer i personvernerklæringen, vil jeg annonsere dette på forsiden slik at du vil være klar over hvilken informasjon jeg samler, hvordan jeg bruker den og om, og under hvilke omstendigheter, denne informasjon blir delt med andre.

Oppdatert 21.02.21